Xite

Diddy en Magic Johnson willen LA Clippers kopen

30-04-2014 06:47

Diddy denkt erover de basketbalclub Los Angeles Clippers te kopen, nu eigenaar Donald Sterling levenslang is geschorst. “Ik zal altijd een Knicks-fan zijn, maar ik ben ook een zakenman #DiddyBuyTheClippers #NameYourPrice”, zo liet de rapper weten via Twitter.

Ook rapper Rick Ross overweegt geld in de club te steken, zo twitterde hij. Eerder heeft basketballegende Magic Johnson al laten weten serieus geïnteresseerd te zijn in het kopen van de club.

Meerdere andere beroemdheden, zoals Spike Lee, Billy Crystal en Ciara reageerden via Twitter verheugd op het nieuws dat Sterling om zijn racistische opmerkingen geschorst is door de Noord-Amerikaanse basketballiga NBA. “YMCA-verbod opgeheven!”, twitterde Victor Willis van de discogroep Village People. Willis, die die hit geschreven heeft, wilde eerder niet dat het nog zou worden gedraaid in het Clippers-stadion.

Vlak voor zijn schorsing liet Sterling nog weten dat hij de Clippers niet wil verkopen. Als de NBA hem hiertoe wil dwingen, dan moet driekwart van de eigenaren van de NBA hier achter staan.