Extreme mishandeling in lijnbus tijdens ‘gezellige’ Koningsdag (Renkum)

01-05-2014 14:57

In een overvolle lijnbus 51 tussen Wageningen en Arnhem is op de ‘gezellige’ en ‘sfeervolle’ Koningsdag een vechtpartij uitgebroken waarbij twee mensen ernstig zijn mishandeld. Het voorval vond plaats rond 22:20 uur ter hoogte van Renkum en is nu pas bekend gemaakt. Dit meldt Omroep Gelderland

Volgens getuigen werd het slachtoffer zo ernstig mishandeld dat ‘de bloedspetters in het rond vlogen’.

Aan de mishandeling zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan. Twee irritante buspassagiers kregen een opmerking van het slachtoffer over hun gedrag. Dat mocht natuurlijk niet.

Het slachtoffer werd direct geslagen. Ook de vriendin van het slachtoffer werd volledigheidshalve maar in elkaar geslagen.

Toen het slachtoffer de bus uit vluchtte, gingen de belagers hem achterna. Terwijl het slachtoffer op de grond lag werd hij, uiteraard, verder in elkaar getrapt. Zoals dat hoort op een ‘sfeervolle’ Koningsdag in het ‘gezellige’ en ‘tolerante’ uitgaansland Nederland.

Hoe het kan dat in een overvolle bus helemaal niemand iets doet en er achteraf maar heel weinig getuigen blijken te zijn is nog een groot raadsel.

De politie verzoekt getuigen zich alsnog te melden.