Door aliens ontvoerde mensen komen samen

07-05-2014 16:21

Hilary Porter weet het zeker: aliens nemen haar om de haverklap mee naar een andere wereld en met haar zijn er nog veel meer mensen die hetzelfde meemaken. Binnenkort spreekt ze op een bijeenkomst voor mensen die haar ervaringen delen. 

“Ik ben een gezond en normaal persoon”, vertelt de 67-jarige Britse, die in haar werkzame leven goede banen heeft gehad en zelfs bij het Engelse Ministerie van Defensie werkte.

Toch nemen de meeste mensen haar niet serieus zo gauw ze over aliens begint. “Ik word al mijn hele leven meegenomen door ze. Ik heb er niet voor gekozen. Het gebeurt al zo lang ik me kan herinneren.”

Met Hilary zijn er nog zo’n honderd Britten met dezelfde ervaringen. Ze komen binnenkort in Hastings samen op een conferentie waar ze hun ervaringen met aliens met elkaar bespreken.

Volgens Hilary gaan de aliens heel slim te werk. “Ze staan dan plotseling voor me, met hun donkere huid, grote neusgaten en kleine mond. Ze zijn niet groot maar wel erg sterk. Ze trekken me zo hun voertuig in”, vertelt ze aan Mirror.

Hilary wil graag van andere deelnemers van de conferentie weten of ze ook last van migraine hebben na een ontvoering en of zij ook littekens en blauwe plekken hebben. Ze hoorde al wel dat anderen daar ook last van hebben. “Ik weet dat veel mensen hetzelfde hebben meegemaakt, maar ik heb ze nog niet ontmoet.”

Anp