ThePostOnline

Sylvie begrijpt heisa niet

08-05-2014 07:43

Ondanks de vele negatieve publiciteit en een contract bij L’Oréal dat niet verlengd wordt, is Sylvie Meis nog steeds hartstikke tevreden met haar carrière in Duitsland. “Het gaat hartstikke goed hier. Ik word soms een beetje moe van de rare berichten in de pers”, vertelde de ex van Rafael woensdag in Shownieuws.

Eerder op de dag werd duidelijk dat L’Oréal met haar zou hebben gebroken vanwege de recente negatieve berichtgeving in vooral de Duitse media. Het bedrijf zou sinds haar scheiding al terughoudender zijn met Sylvie-campagnes.

Volgens De Telegraaf heeft L’Oréal het besluit ‘zeer onlangs’ genomen. Sylvie stond volgens de krant voor een flink bedrag op de loonlijst bij L’Oréal, dus het zou een ‘gevoelige klap’ zijn voor het model. Sylvie: “Kirsten Dunst is nu het wereldwijde gezicht. Dat is heel natuurlijk zo verlopen, dus ik begrijp niet waar alle heisa vandaan komt.”

Ook bij RTL Duitsland heeft Sylvie het nog prima naar haar zin. “RTL is megatevreden en ook de afgelopen jaren met L’Oréal waren prachtig. Ik ben heel blij.”

(BuzzE)