Leven

52 Challenge: iedere week een andere uitdaging

13-05-2014 14:01

Afgelopen weekend ging ik voor de herkansing. Ik moet namelijk nog steeds plantjes kopen voor op mijnbalkon. Hiervoor ging ik naar mijn nieuwe favoriete buurt, de Spaarndammerbuurt. Vooral aan de Spaardammerstraat vind je de ene Hotspot na de ander. Mijn favorieten:

Bar Mick
Bij deze gezellige tent met mooi terras kun je de hele dag terecht. Van ontbijt of een brakke lunch, tot een lekker taartje of een borrel. En ‘s avonds voor een lekkere café-hap.

Dophert
Bij deze ontbijt-, lunch- en take-away hotspot is al het eten veganistisch. Overdag kun je er gaan zitten voor bijvoorbeeld een club sandwich of granola. ‘s Avonds kun je er terecht voor een lekkere afhaalmaaltijd. Alles helemaal geschikt voor Vegan-fans.

Café Walvis
Schuin tegenover Bar Mick vind je Cafe Walvis. Een grote tent met een hele fijne (knusse maar toch stoere) inrichting. Ik voelde me er meteen thuis. Verder hebben ze goede koffie en overheerlijke cheesecake! Maar ook ‘s avonds kun je hier terecht voor een lekkere kroeghap (ik hou er van) voor een goede prijs.

Kweek
Kweek is een ‘stadstuinwinkel’, speciaal voor kleinschalig tuinieren. Tuinieren op het balkon zeg maar. Je kunt hier terecht voor een breed assortiment aan biologische tuin- en keukenkruiden en natuurlijk voor heel veel plantjes voor op het balkon.

Lotte Besse onderwerpt zich komende 52 weken samen met Esther Vogel en Nadja Neeven aan de 52 Challenge: iedere week een nieuwe uitdaging. Alle uitdagingen kun je vinden op 52Challenge.nl.