Opinie

Mensen met een mening – woensdageditie

28-05-2014 18:21

“Zoals jullie vast kunnen begrijpen ben ik enorm teleurgesteld dat ik niet meega naar het WK. Het was heerlijk om weer bij Oranje te zijn en ik keek er naar uit om samen met het team wat moois neer te zetten in Brazilië. Ik wens het team een succesvol en prachtig WK toe.”


Rafael van der Vaart spreekt het volk toe via Facebook.

 

“Ik had me wel voor langere tijd aan The Common Linnets kunnen en willen verbinden, als dit in het buitenland op basis van creatieve gelijkwaardigheid zou gebeuren. Ilse en ik hebben daar lang over gesproken, maar zijn er nog niet uitgekomen. Dat heeft niets met geld te maken, maar met een emotioneel commitment van twee mensen aan een duo in een vaste samenstelling, waarbij we onze solo-carrieres voorlopig in de koelkast zouden zetten.”

Ook Waylon spreekt het volk toe via Facebook.

 

“De liefde was nog steeds groot, maar hij was niet meer de jongen op wie ik ooit verliefd was geworden.”

Nee, de jongen waar Lideweij Bosmans verliefd op werd kreeg geen chemokuren en had nog gewoon een toekomst voor zich. Maarja, je kunt dan altijd nog naar Hawaï om tegen de zee te schreeuwen zodat je er later een boek over kunt schrijven en jezelf met dat boek op twitter promoten. Kost een leven, heb je ook wat. Citaat uit het AD.

 

“Hoesen heeft in de Champions League gescoord. Dat past bij onze ambities,want de Europa League is slechts een tussenstation”

Algemeen Directeur Hans Nijland van FC Groningen grapt bij de presentatie van zijn nieuwe spits Danny Hoesen.

 

“Tjongejonge, wat een onzorgvuldige aankondiging… Klinkt meer als lobby dan als nieuwsitem. #framing #fail”

André Rouvoet heeft zijn bedenkingen bij de objectiviteit van de redactie van Nieuwsuur en deelt die met zijn volgers op Twitter.

 

“Een leenstelsel beperkt de mogelijkheid voor studenten om zich naast hun studie te ontwikkelen. Er moet kritisch gekeken worden naar het effect van een leenstelsel op de ontwikkeling van studenten. Zeker in combinatie met rendementsverhogende maatregelen gaat een leenstelsel studenten in het hoger onderwijs ontmoedigen om iets te ondernemen naast hun studie.”

Anne Kamp, voorzitter van de Landelijke Kamer van (studenten) Verenigingen maakt zich in een persbericht zorgen over het nieuwe leenstelsel. Woensdag zijn de partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks tot een akkoord gekomen over een sociaal leenstelsel voor studenten.

 

“Dit is bedreiging, namelijk. Dit is tegen iedereen die nu nog de lef heeft om zich als Zwarte Piet uit te dossen zeggen: jij bent vogelvrij, vriend, en we weten je te vinden.”

Rob Hoogland in de Telegraaf. Hij stoort zich aan de nieuwe slogan van de anti-Zwarte Piet beweging: “War. No more Zwarte Piet.

 

“In Brussel voor overleg met Marine Le Pen en anderen om te komen tot een groep. Sfeer is goed. Gaat lukken.”

Geert Wilders op Twitter.

 

“Ik ben in ieder geval nog senator voor 50Plus.”

Eerste Kamerlid Jan Nagel tegen ThePostOnline over de chaos bij zijn partij.