Belager Brad Pitt ‘wilde knuffelen’

04-06-2014 08:26

Vitalii Sediuk wilde Brad Pitt alleen maar knuffelen. Dat zegt de Oekraïense journalist zelf tegen People nadat hij werd opgepakt voor de belaging van de acteur op de rode loper vorige week.

Hij wilt graag uit de wereld helpen dat het niet om een kwaad bedoelde aanval ging. “Ik kwam voor een knuffel. Ik heb dit vele malen eerder gedaan en heb nog nooit iemand geslagen. Dat zou crimineel zijn”, vertelt de man die vaker in het nieuws kwam voor zijn fysieke opdringerigheid bij filmsterren op de rode loper. “Omdat ik deze problemen zelf heb veroorzaakt hoor je mij niet klagen, maar ik ben wel boos over de laster. Er is gezegd dat ik hem in het gezicht sloeg wat absoluut niet waar is.”

Vitali zelf kon wel op klappen van Pitt rekenen nadat hij de acteur op de rode loper bestormde om zijn hoofd in zijn kruis te duwen. Hij werd direct gearresteerd en even later veroordeeld tot een proeftijd van 3 jaar en psychiatrische therapie. “Dat is een nieuwe ervaring, ook al denk ik niet dat ik het nodig heb”, vertelt Vitali.

Nadat hij op de rode lopers van het filmfestival in Cannes bij America Ferrera onder de jurk kroop werd hij ontslagen bij de Oekraïense tv studio 1+1. Eerder al probeerde hij Will Smith op de mond te zoenen en overviel hij Adele’s ontvangst van haar Grammy Award. “Hopelijk komt er een dag dat ik respect krijg van de industrie en pers en niet alleen maar te horen krijg dat ik een volslagen idioot ben”, zegt de werkloze verslaggever wiens reeks grappen nu definitief afgelopen lijkt te zijn. “Misschien kan ik die grappen nog steeds uithalen, maar dan in scène gezet voor films.”

(BuzzE)