ThePostOnline

Bieber ‘erg aangeslagen’ door racismeschandaal

06-06-2014 07:59

Justin Bieber huilt “tranen met tuiten” nadat hij in opspraak is geraakt door racistische uitlatingen. De zanger is erg aangeslagen door het schandaal, zo laten bronnen aan The Mirror weten.

Momenteel verblijft Bieber in een luxe resort in het Mexicaanse Playa del Carmen. Volgens insiders probeert hij daar zijn emoties de baas te worden. “Het is een grote schok voor Justin en hij huilt veel. Hij vraagt zich constant af of hij zijn fans teleurgesteld heeft”, weet de bron te melden.

Bieber gaf zelf al toe moeite te hebben met de ophef rond de controversiĆ«le video-opnames van jaren geleden. “De confrontatie met mijn fouten uit het verleden is een van de moeilijkste dingen die ik heb meegemaakt”, meldde de zanger in een eerder statement.

Op Instagram plaatste Justin een foto van een religieuze tekst over Jezus dat verhaalt over vergiffenis. Volgens polls werpen de excuses van de zanger nog geen vruchten af: 85 procent van de lezers van Billboard Magazine vinden de acties van de zanger “onvergeeflijk”. De meerderheid van de lezers van The Mirror denkt er net zo over.

(BuzzE)