Boekhouder hield drie seksslavinnen

17-06-2014 10:23

De 53-jarige boekhouder Timothy Deegan uit Florida moet voor de rechter verschijnen omdat hij drie vrouwen als seksslavinnen vasthield. Hij prostitueerde, drogeerde en verkrachtte hen. Hierbij bedreigde hij met een vuurwapen. Dit schrijft de Huffington Post.

Deegan leerde de slachtoffers kennen via een escortwebsite. Al snel wist hij de vrouwen volledig onder controle te krijgen. Hij gaf ze cocaïne, plaatste gps-software in hun mobieltjes en begon de pooier te spelen. Hij regelde het vervoer naar de klanten, boekte hotelkamers en inde het geld.

De zaak kwam eind vorig jaar aan het licht toen één van de vrouwen aangifte deed van verkrachting. Deegan werd toen opgepakt, maar stond snel weer op straat na het betalen van de borgsom van 250.000 dollar (ruim 184.000 euro).

In april werd hij weer opgepakt, ditmaal wegens het kopen en verkopen van crack. Bij de huiszoeking die toen volgde, vond de politie boobytraps, wapens en seksvideo’s, waaronder zeker één waarop Deegan te zien is terwijl hij één van de slachtoffers verkracht.

De andere twee vrouwen hebben zich intussen ook bij de politie gemeld.