BITS: Gamenieuws – Steam Sale, speel Titanfall dit weekend gratis!

20-06-2014 19:00

Zo vlak na de E3 is het doorgaans behoorlijk rustig qua gamenieuws. Niet getreurd! Steam houdt grote uitverkoop, Titanfall is gratis te spelen en we hebben nog wat beeldmateriaal voor je dat we vorige week over het hoofd zagen!

Steam Summer Sale!

BITSSTEAMSALE

Steam houdt op het moment weer een fijne zomeruitverkoop. Tot en met 30 juni zijn er iedere paar uur andere games in de aanbieding! Houd de Steam Store in de gaten, voor grote kortingen (75% is geen uitzondering!). Mein Leben! Onze arme portemonnees!

 

Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline verschijnt dit najaar en kreeg vlak na de E3 al een bètatest. Onze redacteur Thomas zit er momenteel tot aan z’n nek in en nam deze beelden voor jullie op! Check ‘t:

 

Titanfall 48 uur gratis

BITSTITANFALL

Waar Steam games tegen sterk gereduceerde prijzen verkoopt, pakt Electronic Arts het anders aan! Dit weekend kun je Titanfall downloaden en twee dagen gratis spelen. De bedoeling is natuurlijk dat je compleet verslingerd raakt aan het schietspel, waarna je tot aankoop over gaat. Best een goede actie om de gehele game als demo te gebruiken, voor beperkte tijd.

Meer info vind je op Origin.

 

Alien: Isolation

Tijdens het E3-geweld van vorige week raakte Alien: Isolation behoorlijk ondergesneeuwd; daarom alsnog een sfeervolle trailer!

 

Metal Gear Solid V

Deze week gooide het Youtube-kanaal Kojima Station ineens bijna drie kwartier gameplaybeelden van Metal Gear Solid V online. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

 

Tja… Kim Kardashian’s Hollywood

Wij dachten dat de Kardashians de hele dag eigenlijk niets deden, maar we hadden het verkeerd! Als je ‘net zo beroemd wilt worden als Kim Kardashian’ kun je binnenkort Kim Kardashian’s Hollywood spelen op je telefoon of tablet! Zo ziet het er uit:

 

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected] , of volg ons op Twitter: @Bitspost’ of op Facebook!