Bootongeluk na triootje

24-06-2014 07:26

Twee weken geleden ging het in China ook al fout: een triootje in een vervoermiddel. Nu is het weer misgegaan met een seksuele escapade met drie mensen. Dit keer op een boot in het Amerikaanse New York.

Drie mensen van middelbare leeftijd die elkaar tegenkwamen in een bar, konden het goed met elkaar vinden. Na wat borreltjes besloten ze een trio te doen op de boot van een van de heren. Niet in de haven, maar op het ruime sop. Helaas dacht de booteigenaar niet helder meer na en eindigde de vrijpartij in een flink ongeluk.

Zaterdagavond begon goed in een kroeg in Queens, waar booteigenaar Craig (51) in gesprek raakte met James (60) en Mary Ann (60). Hoewel de drie volslagen vreemden waren, was het gesprek gezellig. Craig besloot de twee anderen uit te nodigen voor ‘een afzakkertje’ op zijn boot.

De drie gingen aan boord en begonnen een feestje in de slaapkamer. Dat eindigde een tijd later abrupt toen de boot tegen de oever knalde bij een vliegveld in de buurt van New York. Craig was vergeten het schip te besturen. De amoureuze oudjes liepen onder meer gebroken neuzen en kaken op.

Craig wordt aangeklaagd wegens dronken varen. “Laat je anker zakken voor je je broek laat zakken”, vat een bron de gebeurtenis samen voor NY Post.