Kim Kardashian-game deze week gelanceerd

24-06-2014 08:52

Hoe hebben we ooit zonder gekund? Gelukkig komt aan het lijden een einde, want deze week is het dan eindelijk zo ver. De Kim Kardashian-game komt uit. Dat meldt althans de socialite op Instagram. Bij de belofte postte ze al een sneak preview: een still uit de appgame waarop te zien is hoe een getekende, The Sims-achtige versie van Kim op de rode loper staat en voor de flitsende camera’s poseert.

“Preview van de #KimKardashianGame die deze week uitkomt”, schrijft de kersverse echtgenote van Kanye West. Volgens The Daily Beast, dat het spel al heeft getest, is het de bedoeling om in het spel ‘je eigen ambitieuze celebrity te creĆ«ren om vervolgens roem en rijkdom te bereiken’. Daarvoor moeten spelers vooral opdrachten doen waarmee ze zichzelf promoten, zoals een fotoshoot voor een tijdschrift.

Vorige week plaatste Kim ook al twee foto’s waaruit bleek dat ze druk bezig was met de game. Op het eerste kiekje was te zien hoe de pas getrouwde Kim haar stem opneemt in een studio. “Enthousiast over dit nieuwe project #ComingSoon #KimKardashianGame”schreef ze er toen bij. De tweede afbeelding was ook al een sneak peak van het spel.

Of er ook opdrachten in het spel zitten als het laten uitlekken van een sekstape of met een rijkaard trouwen om vrijwel onmiddellijk weer te scheiden, is niet bekend.