Koop uw ISIS supportwear!

24-06-2014 17:39

Internetwinkels die t-shirts en andere prullaria van terreurgroep ISIS aanbieden schieten als paddenstoelen uit de grond. Met name Facebook wordt door de jihadisten gebruikt om supportkleding aan de man te brengen. Facebook doet zijn best om de pagina’s te verwijderen, maar vooralsnog is het dweilen met de kraan open. Als een pagina op zwart gaat verschijnt er namelijk gewoon weer een nieuwe. En er lijkt veel animo voor te zijn. Eén pagina wist in de 24 uur dat het bestond al 9000 likes te genereren.

Naast Facebook zijn er ook reguliere internetsites die hun jihadiwear aan de man brengen. Zoals bijvoorbeeld de in Indonesië gevestigde Zirahmoslem.com. Hoodies en t-shirts met opdrukken van AK’s, de zwarte ISIS vlag, ‘mujahidin’ en allerlei andere anti-democratische leuzen, kunnen in alle maten en kleuren besteld worden. Ook is er een ruim aanbod voor al diegenen die Israël een koud hart toedragen.

Voor de winst lijken ze het niet te doen, voor vijf euro kun je al een shirt bestellen. Minpunt is wel dat de merchandise niet per drone wordt “bezorgd”.