Meisje dat uit KFC gezet werd blijkt hoax

24-06-2014 09:53

Nadat enige tijd geleden de nodige ophef ontstond over een verminkt meisje dat vanwege haar littekens uit de KFC werd gezet, lijkt nu het hele verhaal niet waar te zijn. De grootmoeder van het meisje heeft het hele incident waarschijnlijk verzonnen.

De driejarige Victoria Wilcher werd in mei te grazen genomen door enkele pitbulls en zit nu vol littekens. Ook mist ze haar rechteroog. Volgens een Facebookpost van haar grootmoeder werd ze hierom een KFC-restaurant uitgezet. De kipgigant bood al snel excuses aan en gaf de familie een geldbedrag van 30.000 dollar voor de operaties die het meisje nodig had. Maar naar nu blijkt, is het gezin helemaal niet in het betreffende restaurant geweest ten tijde van het zogenaamde incident.

Een onafhankelijke partij heeft de camerabeelden van het restaurant bekeken, maar daarop is nergens het meisje of haar familie te bekennen. De familie blijft volhouden dat het voorval wel degelijk gebeurd is, hoewel het verhaal al een paar keer is aangepast. Zo zou het zich hebben voorgedaan in een ander restaurant, maar ook daar is niets te zien op de camerabeelden.

Overigens heeft de familie de 30.000 dollar schadevergoeding nog niet geaccepteerd volgens bronnen.