Paparazzo ramt auto Bieber

25-06-2014 07:11

Justin Bieber is betrokken bij een autobotsing in Los Angeles. Een paparazzo reed met zijn auto in op de wagen waarin Bieber zat. Dit meldt TMZ.

Volgens de autoriteiten raakte niemand gewond toen de fotograaf zijn BMW vanuit een oprit van een restaurant tegen de zijkant van de voorbij rijdende wagen met Bieber erin botstse. Ooggetuigen melden dat de zanger snel overstapte naar een andere auto. Op foto’s is te zien dat de botsing slechts blikschade heeft veroorzaakt.

Anderhalf jaar geleden liep het een stuk slechter af voor een gretige fotograaf die Justin Bieber wilde fotograferen. Nadat de fotograaf de zanger gespot dacht te hebben stak hij te voet de snelweg over en werd geschept toen hij terug naar zijn auto liep. Hij overleed aan zijn verwondingen.

“Hopelijk zal deze tragedie leiden tot betekenisvolle regelgeving of wat er dan ook maar nodig is om de levens en veiligheid van sterren, politieagenten, onschuldige voorbijgangers en de fotografen zelf te beschermen”, reageerde de zanger toen.

(BuzzE)