‘Sylvie gechanteerd door Rafael’

25-06-2014 07:26

Rafael van der Vaart heeft mogelijk straks flink wat uit te leggen aan de schoolleiding van de internationale school in Hamburg, waar zijn zoontje Damián op zit. Hij zou hem onder valse voorwendselen eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan.

Rafael, Sabia en Damián genoten onlangs van een zonovergoten vakantie in Spanje. Maar Damián moet eigenlijk nog tot 10 juli op school zitten. Toen Rafael echter door een blessure noodgedwongen het WK Voetbal in Brazilië moest missen, besloten de Van der Vaartjes op vakantie te gaan.

Om Damián mee te krijgen, was er echter wel toestemming nodig van moeder Sylvie. Die was tegen de plannen, maar omdat Damián al helemaal lekker was gemaakt door papa Rafael, durfde Sylvie haar zoon niet teleur te stellen, zo schrijft De Telegraaf.

De krant heeft het over emotionele chantage van Rafael, die al langere tijd op niet meer zo’n goede voet leeft met zijn ex-vrouw. “Het is gewoon walgelijk dat ze op zo’n laffe wijze is gechanteerd”, zegt een bron dicht bij Sylvie.

(BuzzE)