Wethouder Frits Huis gaat Almeerse PVV-stemmers aanpakken

26-06-2014 20:30

PVV de grootste in Almere? Niet lang meer als het aan de fractievoorzitter van Leefbaar Almere ligt. Frits Huis, tevens bekend als halfbejaarde tribunelid bij De Rijdende Rechter, is het namelijk spuugzat dat er zo veel PVV-stemmers in zijn Almere wonen. 

Waarom er veel PVV-stemmers in Almere wonen is voor Huis zelf een raadsel. “Hoe het komt, weet ik niet. Het zijn er wel veel. Het zijn er veel té veel” Aldus Huis tegenover BNR.

Goed, de man die dus vorig jaar nog subsidie van gemeente Almere kreeg om een boek over de veranderingen in Almere te schrijven heeft geen idee hoe het komt dat de PVV zo groot is geworden in de gemeente? Lekker belangstellend hoor. Wij weten het trouwens wel, maar verklappen het lekker niet. Had je maar beter moeten opletten, Frits.

Hoe Huis de PVV’ers de stad uit gaat krijgen is nog de vraag. Naar eigen zeggen gaat Huis de PVV’ers “gewoon bestrijden”. Hmm oké. Dus misschien iets met treinen? Alle PVV’ers terug naar hun eigen land? Naar Lelystad? Kickbokslessen om het af te leren? Een buurtcentrum openen in de Oostvaardersplassen?

Wat het ook moge zijn, het kan vast Almere!

Oh en Frits, mocht je het artikel niet kunnen lezen, vraag dan even of iemand het voor je wil voorlezen. Wij hebben namelijk geen optie op de voorpagina staan die de lettergrootte aanpast.