9/11 Twin Towers: case closed

01-07-2014 16:29

Deze zagen wij niet aankomen. En dan zijn wij grootverbruikers van aluminiumfolie: er waren géén vliegtuigen die zich in de Twin Towers boorden op 9/11! Gewoon helemaal geen. Lees maar, hier staat het. Vergis u niet, deze man is gezaghebbend, vindt hij zelf, dus het kan niet anders dan dat dit waar is. 

Dat 9/11 een hoax was wisten wij allang natuurlijk. We hebben alle delen en remakes van Loose Change gezien en snappen best dat WTC 7 gewoon helemaal nooit heeft bestaan en dat de zuid toren van het WTC eigenlijk een omgekeerde piramide was, door HAARP gecamoufleerd als toren, maar dat er helemaal geen vliegtuigen waren, nee, dat hadden nog niet durven verzinnen.

Wat we dan wel op miljarden beelden wereldwijd hebben gezien blijft nog even een raadsel. Holografische projecties? Vlogen ze niet in de torens maar achterlangs? Waren het als Boeing vermomde raketten? Was het weer HAARP, al dan niet in samenwerking met de illuminatie/Bilderberg? Hebben we het eigenlijk wel gezien? Of is het manipulatie door de MSM (!!1!1!!!!!) en staan die torens gewoon nog overeind in New York? En staat die Boeing 777 van vlucht MH 370 eigenlijk nog op de maan?

Vragen, vragen, vragen, maar alsnog hoe dan ook zekers te weten: het waren dus géén vliegtuigen. Case closed, punt uit.