Media & TV

Hans Kraaij jr. wil dat Gijp en Derksen de ruzie bijleggen

16-07-2014 09:55

De afgelopen weken werd er door voormalig VI-hoofdredacteur Johan Derksen vakkundig een bommetje geplaatst onder het voorheen zo succesvolle programma Voetbal International. Nadat René van der Gijp in een interview met Trouw had gezegd dat hij twijfelde aan de instelling van Derksen reageerde die met een snoeiharde column in het blad. De spanning aan tafel was vervolgens om te snijden. En nu wil een andere regelmatige gast dat het toch weer allemaal goed komt.

De ruzie tussen de twee populaire voetbalpraters werd zo zichtbaar voor de kijkers en leek ook niet gespeeld. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de samenwerking tussen de twee heren, toch de basis van het programma. ,,Wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt is krankzinnig, gewoon krankzinnig. Dit houd je nooit geen vijf weken meer vol. Ik zal hier nooit meer een EK of WK meer doen met hun, nooit meer. Ja, één of twee keer per week aan tafel,” zei Gijp vorige week al tegen het AD.

Toch zijn er mensen die vurig hopen dat het nog goed komt. Hans Kraaij jr. bijvoorbeeld. ,,Ik vind dat ze het moeten uitpraten,” zegt de blonde presentator tegen Story. ..Ik houd van die twee mannen. Ik werk al tien jaar met Johan samen, en vijf jaar met René. Ik wil me er niet te veel mee bemoeien, maar ik vind dat ze het moeten uitpraten.”