Nieuws

Belg rijdt minnaar vrouw aan

07-08-2014 08:23

Een bezoekje aan een parenclub is een 27-jarige Belg niet goed bekomen. Hij werd aangereden door een woedende echtgenoot. De 35-jarige man vermoedde dat zijn vrouw het stiekem deed met de vent uit de swingersclub. Toen hij de man ineens zag bij zijn vrouw, trapte hij het gaspedaal van zijn wagen wat dieper in.

Het gebeurde allemaal woensdagavond, zo weet Belga. De achterdochtige man zette zijn 34-jarige vrouw, met wie hij al 12 jaar getrouwd is, af bij een busstation zodat ze naar haar werk kon gaan. Ineens zag hij echter een andere wagen met daarin de vermoedelijke minnaar, die het stel uit de parenclub kende. In plaats van naar haar werk te gaan, stapte de vrouw in de auto van de andere man.

De echtgenoot voelde zich bedrogen en ramde daarop de wagen van zijn vermoedelijke rivaal. Vervolgens stapte hij uit zijn auto, pakte een ijzeren staaf en bedreigde zijn vrouw. De woedende kerel kroop toen opnieuw achter het stuur en probeerde de andere man omver te rijden. Het slachtoffer kon een fatale aanrijding vermijden door opzij te springen, maar hij raakte wel gewond.

De bedrogen echtgenoot is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

BuzzO