Paard trapt aanrander in borstkas

11-08-2014 12:00

Een vrouw is gisteren in Haarle gered van een aanrander, doordat haar paard de onverlaat een welgemikte trap in zijn borstkas gaf. Dit meldt RTV Oost.

De vrouw reed paard op de Bergweg Haarle, toen een man haar gebaarde te stoppen. Toen ze stilstond, greep de man haar vast en trok haar van haar paard. Hierbij trok de aanrander onder meer haar kleding kapot.

Het paard van de vrouw greep direct in en trapte de man in zijn borstkas. Hierop ging hij er vandoor. De politie heeft samen met een medewerker van Staatsbosbeheer het gebied nog doorzocht op zoek naar de man, die wellicht gewond geraakt is. Van hem ontbreekt echter nog elk spoor.

Het signalement van de aanrander luidt: Een blanke man van 1 meter 80 met een mager postuur. Hij is rond de twintig jaar oud, droeg donkere kleding en had een smoezelige zwart/witte baseballpet op. De man heeft waarschijnlijk donkerkleurig haar, spreekt Nederlands en droeg een donkerblauwe rugzak. Ook heeft hij waarschijnlijk een blauwe plek (of erger) in de vorm van een paardenhoef op zijn borstkas.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.