Bits – Gamenieuws: Gamescom-trailers, World of Warcraft, Cucalu

15-08-2014 16:00

Deze week vond in Keulen de Gamescom-beurs plaats. BITS zet de gaafste trailers en gameplaybeelden voor je op een rijtje. Verder: de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft verschijnt op 13 november, Metal Gear Solid V komt uit op Steam en meer!

WoW-uitbreiding verschijnt in november

Het is weer tijd voor een nieuwe toevoeging aan World of Warcraft. De expansion Warlords of Draenor voegt een nieuwe verhaallijn en quests toe aan ‘Outland’, dat eerder bezocht werd in The Burning Crusade.

De uitbreiding verschijnt op 13 november.

Cucalu

Mocht je je vervelen, dan is het spel Cucalu een leuke reden om er op uit te trekken. Het spel vraagt je geometrische vormen te fotograferen, waarna andere gebruikers je foto’s beoordelen. Hoe populairder je shots zijn, des te meer ‘munts’ (punten waarmee je nieuwe opdrachten vrijspeelt) verdien je. Erg tof om plekken die je denkt te kennen vanuit een ander perspectief te checken.

Hier vind je Cucalu in de App Store, voor €1,79.

Smash Bros. special edition 3DS

Super Smash Bros. is een behoorlijk populaire Nintendo-serie, waarin helden uit verschillende games elkaar helemaal verrot slaan; een soort Fight Club met figuren als Mario, Link, Donkey Kong, enzovoorts. Op 3 oktober verschijnt er een nieuw deel van Smash voor de Nintendo 3DS en komt er ook een speciale editie van de spelcomputer beschikbaar waarop het spel al geïnstalleerd staat.

BITS3DSSMASH

Op de buitenkant staan de bekendste Nintendo-personages; erg toffe uitvoering.

Metal Gear Solid V

Het was al bekend dat Metal Gear Solid V op de Playstation 4 en Xbox One zou verschijnen. Tijdens de Gamescom-beurs werd op vrij grappige wijze onthuld dat het actiespel ook op de pc verschijnt, via Steam. Hoe dat beter te doen dan met de beroemde kartonnen doos?

Gamescom-trailerfeest

Deze week vond in Keulen de grootste Europese gamebeurs plaats: Gamescom. Dat betekent dat er veel nieuwe trailers en gameplayfilmpjes verschenen; een bloemlezing:

Battlefield: Hardline

The Vanishing of Ethan Carter

Quantum Break

P.T. Demo/Silent Hills

Assassin’s Creed Unity

Rime

Far Cry 4

Dragon Age: Inquisition


Fijn weekend!

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected] , of volg Bits op Twitter: ‘@Bitspost‘.