Nieuws

Oprah wordt pooier

27-08-2014 08:05

Oprah Winfrey gaat de rol van bordeeluitbatende oma vertolken in de biografische film over de in 2005 overleden komiek Richard Pryor. Dat melden diverse media.

Jennifer Lee Pryor, de weduwe van Richard, meldt aan TMZ dat Oprah stond te popelen om Marie Carter te spelen in de film. Carter was de oma van Richard die voor hem zorgde nadat zijn moeder vertrok. Ze had een bordeel en was ook de dominante moederfiguur voor de toen toekomstige komiek.

Een dag eerder werd bekend dat Mike Epps de hoofdrol gaat spelen in de door Lee Daniels geregisseerde film. Kate Hudson en Anne Hathaway worden genoemd voor de rol van Jennifer.

Pryors zoon Richard Pryor Jr. is minder blij met de komst van de film. Hij heeft advocaten op de filmmakers afgestuurd die eisen dat ze de productie staken, zo blijkt uit een brief waar TMZ de hand op heeft weten te leggen. Hij beschuldigt Jennifer ervan zich bezig te houden met illegale activiteiten met als doel de rechten van het verhaal van zijn vader toe te eigenen. Hij dreigt met een rechtszaak indien de filmproductie wordt doorgezet.

BuzzE