Nieuws

Dean Saunders in cel om brandstichting

28-08-2014 11:28

Dean Saunders zit nog vast op verdenking van betrokkenheid bij een autobrand deze week in Zaandijk. Dat laat de politie weten aan BuzzE. “Wanneer hij vrijkomt is niet bekend, dat hangt af van het verhoor”, aldus een politiewoordvoerder.

De zanger wordt ervan verdacht de auto van zijn ex-schoonouders in de nacht van dinsdag op woensdag in brand te hebben gestoken. De politie deed direct na het incident de oproep aan getuigen om zich te melden en daar is gehoor aan gegeven. “Er is al gesproken met verschillende getuigen. Dat zijn vooral buurtbewoners”, aldus de woordvoerder, die benadrukt dat meer getuigenverklaringen altijd welkom zijn.

De advocaat van Saunders wil nog geen commentaar geven op de situatie. Dean en zijn ex Jamie Faber, die samen een zoontje hebben, zijn sinds april uit elkaar. Deze breuk deed al eerder veel stop opwaaien, mede omdat Jamie aangifte deed tegen Dean wegens mishandeling. De broer van Ben Saunders heeft dit altijd ontkend. Toch kreeg hij begin mei een voorwaardelijke werkstraf van 40 uur en een boete van 400 euro.

BuzzE