Weten & Tech

Mans’ Brulding: automutilatie

06-09-2014 17:00

ledlightsfront
 

Het zelf je auto’s uiterlijk vernaggelen door er pimplichten op te schroeven hoeft niet meer nu autofabrikanten dit zelf zijn gaan doen. Een neus in permanente kerstsfeer komt meestal niet als optie, nee, de gruwlichten worden standaard gemonteerd. Steeds meer auto’s krijgen af fabriek zo’n serie ledwratten in- of rond de koplamppartij. Partijen die de laatste decennia juist steeds rondfraaier werden na een periode van heidense hoekigheid. Sommige fabrikanten verwerkten deze goddeloze trend zelfs in het stuurwiel.

 

Normaliter krijgt uw auto pas na vele jaren last van wratten. Wat eigenlijk bruine kanker is. Zuurstof dat radicaal sloopt. Gebeurt dit onder de lak, worden het wratten. Zelf eet je er broccoli voor om deze processen te vertragen. Een groentefamilie die echter verwoestend is voor je auto. Neem de bloemkool maar. Groengekkies, meestal dol op anti-oxidant groenten, weten dat niet.

 

Wratten
wratten

Als groenigen al in een auto willen stappen, doen ze dit liefst in auto’s met windmolen aandrijving. Wat bloemkool ook lust. Of dacht u dat bloemkool alleen ouderwetse loodaccu’s blieft? Godverdomme, dat hele elektrieke gebeuren is één groot bloemkool-proces. Was u met uw groenhoofd zeker even vergeten hè?

De atomen van de chemicaliën (bah, vies) in een accu staan elektronen af, of nemen ze op. Nou ja, ‘afstaan’. Dat klinkt als een soort liefdadigheid. In werkelijkheid worden ze er met chemische oorlogvoering uitgeranseld. De zich op deze manier schandalig met elektronen verrijkenden noemen we de oxidators. Dáár gaan die zogenaamd nette, sosjale en mejeubewuste mensen dus voor. Met het door chemische oorlogvoering tot slavenarbeid dwingen van de kleinsten in het universum.

 

Bloemkool in terminale fase
bloemkool

Ontluikende bloemkool op Prius cellen
Priusaccuoxidatie

 

Hebben door groenigen als ‘vieze’ auto’s omschreven voertuigen maar een kleine accu waarin goor oorlog wordt gevoerd, de als nette auto’s aangeprezen elektrieke wielen zijn een en al chemisch slagveld. Om de wereld schoon te maken keuren groenhoofden de door hen altijd zo bejubelde ‘puur natuur’ producten af. Zoals aardolie. In plaats van deze natuurstoffen kiest groen voor spul barstensvol zware metalen en ionen (= atoom met chemisch afgerukte of opgedrongen elektron).

De sadistische praktijken moeten van groenmensen gevoed worden door windenergie. Of ze willen de energie van een giga-kernreactor benutten. Vreemd genoeg dan weer niet van die we zelf hebben gebouwd. Da’s weer eng en smerig. Stelletje hypocrieten. Maar wacht, het is nog erger. In de meeste gevallen vertrouwen deze sandalige schoften hun eigen idealen niet, en hebben naast de serie gevangenissen voor onschuldige elektronen -ze heten niet voor niets ‘cellen’- ook zo’n ding voorin waar ze zo tegen zijn. Dat noemen ze dan heel eufemistisch een ‘hybride’, in plaats van een fossiele planeetsloper, zoals ze puur natuurlijk stokende wielen omschrijven.

Dus de wratlampjes voorop laten eigenlijk precies zien wat ze zijn. Kankerkrengen. En hoe meer erop zitten, hoe meer de allerkleinsten uitgebuit moeten worden. Dat u het weet.