Binnenland

Vrouw betast en achtervolgd, ‘moet mee naar Afrika’

12-09-2014 16:11

Het regionieuws van vrijdag 12 september.

Krantenbezorger botst op koe

Op de Dijksterweg in Kloosterburen is een krantenbezorger vanmorgen pardoes tegen een koe aangereden. Er liepen een aantal ontsnapte koeien over de weg, waarvan de krantenbezorger ééntje niet meer kon ontwijken. Beiden kwamen met de schrik vrij, de auto van de man belandde in de sloot. De brandweer heeft de koe teruggebracht naar de boerderij. Klik hier voor bewijsmateriaal.

Fietsen voor het goede doel

Fietsen voor het goede doel, het gebeurde in Gelderland. Voor een schappelijke prijs van 125,- euro per persoon mochten deelnemers de pedalen rondfietsen om geld in te zamelen voor een inloophuis voor kankerpatiënten. Zij kunnen, als het huis eenmaal af is, binnenwandelen voor psychische ondersteuning en contact met lotgenoten.

Stichting voor vermiste Hanno

Amersfoorter Hanno van Mil is al sinds 12 april vermist. Vrienden van Hanno hebben een stichting in het leven geroepen, die de praktische en financiële ondersteuning in de zoektocht naar Hanno op zich neemt. Tijdens de Dag van de Amateurkunst zal de stichting worden gelanceerd. Om precies te zijn tijdens een optreden van koor Basis & Full Color, het koor van Hanno.

Bekende Pekelders getrouwd

Wat een dag mensen, wat een dag. Rick Kupers en Renske Norder zijn vandaag getrouwd! De twee gaan door het leven als BP’er, Bekende Pekelders. Zo werkte Rick jarenlang in de C1000 en zijn Renske bij Kiepe. Om 14.00 uur gaven zij elkaar het jawoord in het Albatrosgebouw. Namens de voltallige redactie van ThePostOnline alle geluk van de wereld gewenst. En zou nou zelf, wat een duo!

Vrouw betast, moet mee naar Afrika

Een dame uit Zaandijk is onzedelijk betast door een man, die haar even daarvoor zei met hem mee te gaan naar Afrika. De man achtervolgde haar vervolgens in de trein en in een woonwijk. De vrouw wist hem af te schudden en haar vriend te verwittigen. Bent of kent u deze man? Neemt u dan contact op met de politie.
http://youtu.be/OdZqXHkoLZ8

Man jat genotsknots van buuf

Een 26-jarige man uit Waddinxveen moet 184 dagen brommen. Hij jatte meerdere huizen leeg, waaronder die van zijn buurvrouw. Daar ontvreemde de man enkele dildo’s. In dronken toestand was hij via een dakraam haar huis binnengegaan. Hij nam naast de genotsknotsen ook een telefoon en computer mee.

Rollatorrace in Breda

In Breda hebben zo’n honderd bejaarden vanmiddag meegedaan aan de rollatorrace. Nadat niemand minder dan Corry Konings het startschot had gegeven, stoven de ouderen weg. Sfeerbeelden ziet u hier.