Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen

25-09-2014 15:50

Ook dit weekend staat er weer een boel te gebeuren op het gebied van entertainment. Maar waar laat je je entertainen dit weekend? We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In de Weekendagenda zet ThePostOnline daarom wat tips voor je op een rij.

Vrijdag 26 september

Rotterdam
Netwerken, drankjes drinken, sociaal doen, het lijkt tegenwoordig allemaal op elkaar. Netwerken is sociaal doen, sociaal doen mondt vaak uit in netwerken. Tijdens De Lobby in Rotterdam kun je beiden doen. Schrijf je wel even in voor de gastenlijst.

Utrecht
Het Nederlands Filmfestival is niet enkel voor de elite van de Nederlandse filmwereld, ook de gewone mens is welkom. Talloze projecten en evenementen zijn te bezoeken voor de burger. Zoals BYOB, Bring Your Own Beamer. Een kunstproject. Wat dat precies inhoudt, staat piekfijn uitgelegd op Facebook.

Amsterdam
Spoken Word is een soort hippe term voor poëzie. Want laten we wel wezen, behalve Poëzie op zondag klinkt poëzie best een beetje suf. Gelukkig weten de jongens en meisjes van Spoken Word er een hippe twist aan te geven. De zomer is voorbij dus het seizoen kan worden geopend.

Zaterdag 27 september

Arnhem
In Luxor Live worden twee grote buitenlandse namen binnengehaald. En niemand minder dan Studio Sonsbeek regelt dat met een XL-partijtje. Dansen doe je op Shonky en Smallpeople, meer info vind je natuurlijk gewoon op Facebook.

Utrecht
Robin Schulz, Alle Farben en Tube & Berger draaien een nacht voor je vol in Central Studio’s te Utrecht. Laat je niet afschrikken door de afstand, het is een puike locatie. En een puik feestje. Meer over de line up vind je uiteraard op Facebook.

Amsterdam
We kondigden het al aan, een nacht vol Dirty Disney. Meer info en kaarten winnen kan hier.

Zondag 28 september

Den Haag
De beste samenvatting van Firma MES Extra: True Stories hebben ze helaas al op Facebook staan. “Zondag is het tijd voor de eerste editie van Firma MES EXTRA:True Stories in de Supermarkt. De avond staat in het teken van waargebeurde verhalen, verteld door mensen die deze verhalen zelf hebben meegemaakt.” Het thema? Op reis. Wees er of wees vierkant.