InHolland wederom de aller-aller-aller-aller-aller-allerslechtste hbo van Nederland

07-10-2014 16:07

Verrassing: Hogeschool Inholland is ook dit jaar weer als allerslechtste veterstrikopleiding van Nederland uit de bus gekomen in de jaarlijkse HBO-Keuzegids. De opleiding Media en Entertainment Management (traditioneel de slechtste opleiding ooit, onafhankelijk van de locatie), Bedrijfskunde en Veiligheidskunde (lol!) in Rotterdam zijn slechter dan slecht.

En dat terwijl InHolland nu toch alweer jaren onder leiding van Doekle Terpstra bezig is met zaken ‘verbeteren’. Maar kennelijk is iets willen wat anders dan ook iets kunnen, al typeert zulks het Nederlandse hbo volledig, dat dan weer wel.

De Hogeschool van Amsterdam (HvA, traditioneel de slechtste opleiding van Amsterdam, al jaren, waar traditioneel al jaren vooral zo hard mogelijk wordt ontkend dat het een schandalig fopopleidingsinstituut is zonder dat er ook wezenlijk iets verandert) eindigt nog maar net boven InHolland als slechtste hbo van Nederland.

Bij de HvA zijn vooral de veterstrikdiploma’s voor de cursussen bedrijfseconomie, bedrijfskunde en ICT totaal waardeloos.

De beste hbo’s van Nederland, die zijn er ook, vindt u in Breda (NHTV), Brabant in z’n geheel (Avans) en in Vlissingen (Hogeschool Zeeland)