Studentenrecept: kippenbout met rozemarijn

14-10-2014 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Ola amigo’s! Afgelopen zaterdagavond zou ik foodworkshops geven op het NSMBL festival, maar de keuken bleek niet echt een keuken en de gigantische hoeveelheid ingrediënten (lees: voor 30 personen) nam ik dus weer terug mee naar huis op ‘t eind van de avond. En nu ligt mijn koelkast vol met basilicum en basilicum en meer basilicum en meer! En dus moest ik daar dan vanavond maar iets mee klaar maken. Het werd een capresesalade met een kippetje uit de oven, want daar had ik de hele week al zin in.

En ik vermoed dat ik de komende weke heel veel pesto ga eten, haha. Maar dat ter zijde.

Nodig voor één persoon: 1/2 bol mozzarella – wat basilicumblaadjes – 2 tomaten – 1 kippenbout – gedroogde rozemarijn

Hoe nu verder?

De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.