Regio

Sinterklaas- en Zwarte Pietenpakken gestolen uit feestwinkel Nijmegen

27-10-2014 15:40

Bij feestwinkel FeestXpert in Nijmegen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Daarbij zijn meerdere Sinterklaas-, Kerstman- en Zwarte Pietenpakken gestolen. Ook werden er “sexy jurkjes, bestemd voor carnaval” ontvreemd, vertelt eigenaar Bert Felling aan ThePostOnline

‘Mooie lange dame’

De daders staan duidelijk herkenbaar op beeld. Felling is momenteel bezig een video van de bewakingsbeelden te monteren en online te gooien, in de hoop de daders snel te pakken te krijgen. “Het gaat om twee flinke heren en één slanke, mooie, lange dame. De heren droegen een trainingspak. Ze waren na de eerste keer blijkbaar nog niet tevreden, want ze zijn later in de nacht nog een keer teruggekomen. Gelukkig zijn we bezig met een verhuizing en hadden we onze meeste spullen al op de nieuwe locatie staan, anders was de schade niet te overzien geweest. Maar dit kost ons ook al duizenden euro’s.”

Hoeveel pakken er exact gestolen zijn, weet Felling nog niet. “We zijn momenteel aan het inventariseren wat er verdwenen is, maar ik vermoed dat het wel richting de twintig stuks loopt.”