Weekendagenda: dit moet je komend weekend doen

14-11-2014 11:32

Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Vrijdag 14 november

Den Haag
Stampende techno en dan meteen je bed in kunnen duiken als je geen zin meer hebt? In Den Haag kan het! Hotel Zimmerman organiseert niet alleen legendarische feestjes, af en toe wordt een oude seksbioscoop omgebouwd tot 2-sterren hotel. Voor 9 euro kun je overnachten. En vooraf een puik feestje vieren.

Haarlem
Meer zin in een kek bandje? In Patronaat te Haarlem speelt niemand minder dan The Vagary. Zijn nu nog niet e-nórm, maar dat gaat nog wel komen. Wees een hipster en ga ze als eerste zien.

Zaterdag 15 november

Leeuwarden
“De Kift is geboren in fanfare, gedoopt in punk en groot geworden in liefde voor muziek en poezie. Vrolijke muziek is het, muziek vol weemoed. Muziek waarvan tranen in je ogen schieten of een grijns op je gezicht verschijnt.” Dat zegt Bert Wagendorp erover. En eerlijk is eerlijk, alleen op dat citaat lijkt het ons een tip waard. In Asteriks te Leeuwarden!

Utrecht
Welke dingen wil je absoluut nog doen voor je doodgaat? Een lijst met die dingen noemt met een bucket list. Maar daar was je vast al bekend mee. Wat staat er op jouw bucket list? Een aantal dingen kun je zaterdag afstrepen in Utrecht tijdens The Bucket List.

Zondag 16 november

Deventer
Alweer zo’n kek bandje. Ze waren al huisband van De Wereld Draait Door, bespeelde Lowlands en diverse popzalen en zijn nu weer terug. Vanavond in het Burgerweeshuis staat niemand minder dan Tangarine voor je te spelen.

Groningen/Amsterdam/Den Haag
Altijd al eens naar de opera gewild maar nooit gedurfd omdat het allemaal zo chique is? Geen zorgen! Pathé organiseert regelmatig opera-avonden in de bioscoop. Vanavond draait Le Nozze Di Figaro. In HD uiteraard.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook an Facebook, Twitter en mail.