Opinie

Hier volgt een belangrijke betutteling van de overheid

18-11-2014 16:22

Schermafbeelding 2014-11-18 om 16.19.47

 

Burgers, hier volgt een mededeling van de Rijksdienst Betutteling en Rubberen Tegels (niet te verwarren met SIRE of het Voedingscentrum):

Speeltoestellen voor kinderen kunnen heel gevaarlijk zijn. Ondanks de rubberen tegels onder zo’n speeltoestel. Niet alleen worden die speeltoestellen nog te vaak schoongemaakt met een vaatdoekje dat barstensvol schadelijke bacteriën zit, maar het komt vooral vaak voor dat kinderen (zonder helm!) ‘voorwerpen met lange banden, koorden, kettingen et cetera om de schouders of hals’ dragen waardoor er een risico op verwondingen en zelfs stikken(!!!) bestaat. (Dit geldt natuurlijk ook voor sjaals die tijdens de komende winter weer veel gedragen zullen worden!) 

Kinderen kunnen met deze lange banden, koorden, kettingen etc cetera om de schouders of hals makkelijk blijven haken als ze een glijbaan afglijden of uit een paal klimmen. Dan is vervolgens de boot aan en de beer los. Wij herhalen: de boot aan en de beer los.

Dit moeten wij niet willen met z’n allen. Daarom deze officiële overheidswaarschuwing waar veel ambtenaren, copywriters, creatieven en beleidsmakers vele lange uren mee bezig zijn geweest teneinde ook het aller-aller-aller-aller-aller-aler-aller-allerkleinste risico in uw toch al zo Hollandsch kapotgerisicode dwaalleventje te kunnen ondervangen.

Van ons, de overheid, voor u, de imbeciele kutburger. U betaalt er tenslotte voor en niet weinig ook.

Mocht u behoefte hebben aan blinde ouderpaniek of bijvoorbeeld uitgebreide protocollen met beslisboom nodig hebben voor uw eigen rubberentegelparadijsje dan raden wij u aan eens op Veiligheid.nl te kijken. Op deze site vindt u alles wat u nodig heeft om alle lol uit uw kinds leven te halen en uw kind te laten opgroeien tot een soort van halfzacht aankomend D66-lid dat ook wel ‘millenial’ of ‘hipster’ wordt genoemd. (Let op: Veiligheid.nl is een vele tonnen kostende website van de overheid. Gezien de vele fraudes en het totale falen op ICT-gebied bij de overheid kunnen wij niet garanderen dat deze site anno het digitale tijdperk 2014 ook altijd werkt. Daarvoor alvast onze excuses.)

P.S.

Snijd uw verschillende vleesgerechten altijd op aparte snijplanken! En snijd altijd van u af!