Studentenrecept: kip met salade en aardappelpuree

11-12-2014 15:55

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoi allemaal! Oh zo heerlijk; ik typ dit blogje vanuit het huis van een vriendin waar ik weer eventjes op de poes pas en het is zo gezellig :D hahaha. Uberkneuterig: kopje thee, kat op schoot en ik ga straks een kerstboom kopen. #LIVINGONTHEEDGE.

Afgelopen donderdagavond ging ik een drankje drinken bij Edel (of nou ja, iets meer dan 1) en daarvoor moest ik even een fatsoenlijke bodem hebben gelegd met neutraal voedsel. Daarom at ik als avondeten gebakken kipfilet (lang geleden hee), met aardappelpuree (JA, uit een zakje) en salade erbij. Toevallig dingetjes die ik nog in huis had, maar ook wel echt heel lekker bij elkaar. Dus, jeej!

Nodig voor één persoon: 1 zakje aardappelpuree (alleen water toevoegen) – 1 kipfilet – een hand eikenblad slamelange – paar tomaatjes – 5 cm komkommer – balsamico siroop – peper – zout

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.