Studentenrecept: verse pasta met gehakt

12-12-2014 17:19

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoi allemaal! Het is 11 uur ‘s avonds en ik zit nog zoooo vol van m’n avondeten. Ik heb echt veel te lekker en daardoor veel te veel gegeten. Mmmmm! Ik wist niet zo goed wat ik wilde eten vandaag en begon dus maar eens met bedenken wat er allemaal nog in de koelkast stond. Het is een dure maand, dus restjes eten is niet per se een slecht idee… Ik had nog verse lasagne en AH basic pastasaus wist ik en daar kon ik wel wat mee. In de supermarkt haalde ik alles erbij waar ik zin in had, dan moest het vast een lekkere maaltijd worden. En dat werd het! Man, man, man.

Nodig voor twee personen: 300gr rundergehakt – 4-5 tomaatjes aan de tros (ter grootte van ongeveer een pingpongbal?) – 1/2 pot AH basic pastasaus – 1 bol mozzarella – 1 afbak stokbrood met kruidenboter er al in – wat verse peterselie – 1/2 pakje verse lasagnebladen

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.