Studentenrecept: spinazielasagna

28-01-2015 16:03

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoi hoi! Yes, vanavond ben ik ein-de-lijk een avondje thuis! Man, wat heb ik m’n huisje gemist en wat is het heerlijk om gewoon even thuis te zijn. Niet dat ik de hele avond op de bank kon hangen (ik moest even langs oppaspoes James, moest een blogpost voor binnenkort schrijven en fotograferen en een heule grote afwas doen), maar ik voel me wel helemaal heerlijk chill. En het is nog maar bijna 10 uur en ik ben gewoon bijna klaar voor vanavond, wat betekent: op tijd naar bed, woehoeeee!

Maar goed, ik was dus eindelijk een avondje thuis en daardoor kon ik ook eventjes weer fatsoenlijk koken. Ik maakte een lasagne klaar want ik had vreselijk veel zin in lasagne, maar deed ‘t wel op een manier die ik nog niet eerder had gedaan. En het lukte! Maar het was wel een tikkeltje flauw. Tips zijn dus -net als anders- meer dan welkom!

Nodig voor twee personen: 8 verse lasagnebladen – 300gr gehakt – 2 eetlepels kruidenroomkaas – 100gr champignons – twee handen verse spinazie – wat tomaatjes – wat strooikaas voor erover

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.