Studentenrecept: pasta pesto met kabeljauw

05-02-2015 12:38

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goodmorning! Jemig, wat is het lekker dat het tegenwoordig ‘s ochtends al weer een soort van licht is! Als ik nu ‘s avonds niet een bloggen toe kom (ik ging gisteravond wat drinken bij Pacific), dan kan ik ‘t gewoon’s ochtends doen! Jeej! Wel met dichtgeplakte ogen en een gaap om de twee minuten, maar ik doe het tenminste.

Gisteravond maakte ik pasta pesto klaar. Daar had ik namelijk de hele dag onwijs veel zin in! Wel wilde ik weer eens een andere variant dan anders en daarom deed ik er twee groentes door en vis erbij, die nog in de koelkast lag. Ik moet zeggen; ik ben deze week echt goed bezig wat betreft eten op maken (haha, het is nog maar woensdag, maar oké).

Nodig voor één persoon: penne – 5 cm courgette – paar broccoliroosjes – 2 eetlepels pijnboompitten – 2 eetlepels parmezaanse kaas – olijfolie – 15 basilicumblaadjes – 1 kabeljauwfilet – klein stukje rode peper

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.