Meatless Monday

09-02-2015 17:50

Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.

Simpel kan soms zo goddelijk lekker zijn. Daar is deze pasta een absoluut voorbeeld van! Hoe saai sommige mensen ook denken dat bloemkool is, nadat deze geroosterd is met knoflook word je er dolgelukkig van. Deze pasta is een gegarandeerd succesnummer!

Wat heb je nodig?

Voor de bloemkool:
1 grote bloemkool (of romanesco)
2 sjalotjes
2 tenen knoflook
zout, peper, olijfolie

Voor de pasta:
350 gram spagetti (75-100 gram per persoon)
1 zak spinazie
1 citroen, sap en rasp (naar smaak)
½ potje zongedroogde tomaten
½ pakje feta (of naar smaak)
handvol basilicum blaadjes
zout, peper, chilivlokken
pastawater, olijfolie

Voor de garnering:
handje pijnboompitten

Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!