Britt Dekker geschokt door ponyverkrachter

10-03-2015 13:46

Britt Dekker is woedend op de politie in Noord Holland. Dat meldt RTV NoordHolland. De politie heeft namelijk een mogelijke paardenmishandelaar laten lopen en dat is voor Dekker onverteerbaar.

Weiland

De blonde tv-mevrouw reed gisteren met een vriendin over de Kanaaldijk in Bergen toen ze een verdachte man bij een weiland zagen staan. Ze herinnerde zich direct dat de laatste tijd een dierenmishandelaar in Bergen actief is en waarschuwde direct de politie.

Geen aanhouding

Niet veel later liet de politie aan Dekker weten dat de man niet aangehouden kon worden. Opvallend, want de politie vond, althans volgens Britt, een handdoek, een wc-rol, twee heuse cockringen, een stuk staal, en een boxer waar bij zijn geslachtsdeel een gat in was geknipt. Ook was het paard versuft, zegt Dekker.

Niet geslapen

Britt kan het niet geloven dat de man niet werd aangehouden. Zo schrijft ze op haar Facebook-pagina: “De grond zakte onder mijn voeten weg, ik kon mijn oren niet geloven dat ze hier niks mee konden doen. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen, omdat ik me continue afvraag wat er was gebeurd als we later waren geweest.”