Studentenrecept: pannenkoekentaart

11-03-2015 12:20

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Dag lieve lezers. Ik maak vandaag iets mee wat ik niet vaak eerder meemaakte. Ik zit vol, echt heel erg vol. En nu weten jullie allemaal dat ik een grote eter ben, en eigenlijk altijd propvol zit, maar vandaag is het echt uitzonderlijk extreem. Ik at avondeten, heel veel, en daarna nog een taartje want morgen ben ik jarig en ik vond dat ik alvast een taartje moest eten om dat te vieren. En ik had twee taartjes gehaald en mezelf kennende eet ik ze dan alle twee op. Maar vandaag niet. Er staat gewoon een vet heerlijk taartje voor me op tafel en ik eet ‘m niet op. Ik zit zo zo zo vol. Ik ben er misselijk van. En dus heb ik bij hoge uitzondering eens écht teveel gegeten. Ik plof! Niet oké. Echt, ik maak dit nooit mee. Wat vreselijk! Maar tja, ik maakte een pannenkoekentaart klaar en dan kán gewoon niet voor één persoon en als ik voor twee personen kook, eet ik voor 2. Nogmaals: niet oké. Dit was echt te veel, bleughhhh.

Nodig voor twee personen (TWEE!): pannenkoekenmix – melk – 1 gegrilde rode paprika uit pot – paar gesneden champignons – handje spinazie – 5 cm courgette – 1 bol mozzarella – ricotta

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.