Doodrijder baby bekent drankrijden

16-03-2015 07:20

De 51-jarige notoire drankrijder Gerrit G., die vorige week in het Overijsselse Lutten een drie weken oude baby dood reed en de vader verwondde, heeft bekend dronken achter het stuur te zijn gestapt.

Volgens De Telegraaf heeft zijn familie dit aan dorpsgenoten laten weten. G. zou inzien hoe zeer hij fout zat. “Gerrit zelf is helemaal over zijn toeren en verkeert in shock,” aldus een plaatsgenoot.

Op de avond van het drama zat G. in de dorpskroeg, nog geen kilometer van zijn huis. Zijn dronkenschap was voor de man echter geen reden om niet in zijn auto te stappen, met alle gevolgen van dien.

De cafébaas liet nog diezelfde avond weten erg ontdaan te zijn over het ongeval. Hij voegde er vrijwel in één adem aan toe dat hij het verder niet wilde hebben over de dader.

De moeder van de drie weken oude Milan schreef in een post op Facebook: “Lieve Milan, ik mis jou zo! Waarom moest dit nou gebeuren? Je was nog maar zo kort bij ons. Je bent het mooiste wat mij is overkomen. En wat er nu gebeurd is, is mijn grootste nachtmerrie. Ik kan gewoon niet zonder jou Milan”.