Leven

Beautyreview: Burberry – Fresh Glow

19-03-2015 10:20



Wat was ik benieuwd naar dit bijzondere Liquid Fluid Based product van Burberry “Fresh Glow”. Dit is eigenlijk een heel apart product dat niet in een hokje past! Waarom? Omdat je het op allerlei manieren kunt gebruiken en ik laat jullie in een video zien wat je er allemaal mee kunt doen!

Het effect op je huid

Hieronder zie je hoe het effect van het product is op je huid! Ik heb de lichtste variant Nude Radiance van Fresh Glow. Je ziet heel goed de mooie glow die het geeft door de lichtreflecterende deeltjes in dit product. Verder voelt je huid echt ultra zacht aan nadat je het hebt aangebracht.

Conclusie

Fresh Glow van Burberry is een multi-functioneel product dat een geweldige glow aan je huid geeft. Je kunt hem zowel als:

– Hydraterende primer gebruiken voor onder je foundation bijvoorbeeld
– Mengen met je foundation om die glow duidelijk naar voren te brengen en je foundation iets meer shimmer te geven.
– Je kunt hem ook gericht als highlighter gebruiken en bepaalde delen van je gezicht ermee oplichten als je cupidoboog bij je lippen, je neusbrug, boven je jukbeenderen of langs je haarlijn.

Het product werkt heel makkelijk uit en heeft een hele lichte en prettige structuur. Je hebt daardoor ook maar heel weinig product nodig, ideaal! Daarnaast voelt het geheel heel comfortabel op je huid en bevat hij naast hydraterende elementen ook nog anti-aging werkende stoffen. En dat allemaal in één flacon!

Als ik een heel klein (inie mini) minpuntje mag noemen is dat de prijs, hij kost €40. Maar daarvoor krijg je wel heel veel terug omdat je met dit product echt alle kanten op kunt! Ik vind het zeker een aanrader dus! En als je nog eens in Amsterdam komt, neem dan een kijkje in de Burberry Store aan de PC Hooftstraat, want hun aparte beauty-afdeling (hoe geweldig is dit trouwens?) belooft nog veel meer mooie producten.