Regio

Boer Bertie zet Zeeland op de kaart

23-03-2015 09:56

Nieuws uit Zeeland is als een integere VVD’er. Nieuws uit Zeeland staat gelijk aan Marianne Thieme die een lekker bio-industrie biefstukje verorbert. Nieuws uit Zeeland is vergelijkbaar met een geestelijke zonder pedofiele trekjes. Kortom; stuk voor stuk onwaarschijnlijk. Dat beseft ook het lokale sufferdje dat waarschijnlijk om die reden hun lokale b(o)eroemdheid maar weer eens uitvent. Boer Bertie.

Lesbische boerin

Want het leeft in de zuidelijke provincie. Een lesbische boerin werkend in de contreien waar vrouwen nog steeds in veredelde hoofddoeken met achteruitkijkspiegels rondlopen. – Daar zag men gisteren bij KRO’s Boer Zoekt Vrouw dat boerin Bertie nog steeds gelukkig is met haar vers uit de kast vriendin, Esther.

Buiten de wetenschap dat de twee stimpelstapel- en hoteldebotel verliefd zijn hebben ze beiden zelf geen enkele notie wat de KRO in de montage van hun liefdesleven gemaakt heeft.

‘Volledige verrassing’

“We weten tevoren helemaal niks. Het is een volledige verrassing, als je op zondagavond zit te kijken”, zegt Bertie 1 vanachter het betaallinkje. Gisteren, tijdens de laatste uitzending van BZV, appt ze nog met haar vriendinnen. “Die zitten al klaar”. Logeerhond Cees-Jan kijkt mee en ziet tot zijn grote vreugde dat ook op dit potje een deksel past.

Volgende week worden we nog eenmaal geplaagd door de Grote Yvon Jaspers Show met een reünie-uitzending waar ook Bertie & Co hun opwachting in maken.