BITS – Gamenieuws: nieuwe trailers van Deus Ex, Black Ops III

10-04-2015 16:00

Weinig gamenieuws deze week, maar toch verschenen er wat aardige gametrailers. Check ze even en je weekend is begonnen!

Deus Ex: Mankind Divided

De Deus Ex-serie is je reinste cyberpunk. De games roepen vragen op over wat het precies betekent om mens te zijn, en in hoeverre technologische ontwikkelingen ons wezenlijk veranderen. Het heeft wel wat weg van de X-Mannen, waarin de wereld worstelt met het bestaan van mutanten, maar dan met mensen die technologie in hun lichaam implementeren.

BITS_DEUSEX2

Behoorlijk interessant én eigentijds, hoewel het natuurlijk ook gewoon leuk is om rond te rennen en vijanden overhoop te knallen; het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Deze week verscheen een trailer van het nieuwste deel uit de serie, genaamd Mankind Divided. Je ziet helaas geen seconde spelbeeld, maar het is tof om in je achterhoofd te houden.

De verschijningsdatum is nog niet genoemd, maar Deus Ex: Mankind Divided wordt ontwikkeld voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

LEGO: Dimensions – Wéér poppetjes die ouders arm maken

Oei, oei, oei! Wereldwijd zijn ouders een vermogen kwijt aan plastic figuurtjes die je kunt inladen in videospellen. Denk aan Skylanders, Amiibo en Disney: Infinity. Nu komt LEGO óók met een vergelijkbaar systeem, genaamd Dimensions!

BITS_LEGO

Logisch, want LEGO heeft toegang tot verschillende populaire merken als Batman, Lord of the Rings, Back to the Future, de Tovenaar van Oz (blijkbaar), enzovoorts. Wij voorspellen dit najaar weer vele dreinende kinderen, wanhopige ouders, en een lachende meneer Lego!

LEGO: Dimensions verschijnt eind september voor de Playstation 3 en 4, de Wii U en de Xbox 360 en One.

Call of Duty: Black Ops 3 zo goed als zeker

Hoewel de studio Infinity Ward Call of Duty in een fenomeen veranderde, met Modern Warfare, is de sjeu er bij die studio al een tijdje af. Modern Warfare 2 was nog subliem, maar daarna takelde de serie enigszins af.

De ándere Call of Duty-studio, Treyarch, die aanvankelijk de wat mindere games in de reeks maakte, wist het niveau wél vast te houden en zelfs te verhogen. De Call of Duty: Black Ops-spellen zijn eigenlijk een stuk leuker dan Modern Warfare. Deze week verscheen een teasertrailer, eigenlijk een ‘aankondiging van een aankondiging’. Normaal gesproken houden we daar niet zo van, maar we laten ‘m toch even zien. Het moet wel héél erg gek lopen als er dit najaar geen Call of Duty: Black Ops III verschijnt.

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected] , of volg ons op Twitter:@Bitspost’ of op Facebook!