Studentenrecept: pasta met pestoroomsaus

15-04-2015 17:28

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoi allemaal! Een paar dagen geleden at ik een vreselijk lekkere pasta pesto en ik heb het recept gewoon nog niet met jullie gedeeld. Trouwens, ik zeg wel een paar dagen geleden, maar dit was nog voor Londen, toen mijn goeie camera het nog deed… Anyways, ik maakte een pasta pesto klaar met pesto uit een potje, wat voor mij vrij uitzonderlijk is. Ik vind pesto uit een potje namelijk veeeeeel minder lekker dan zelfgemaakte pesto, al helemaal door je pasta. Maar! Ik heb nu een recept uitgevonden waarbij pesto uit een potje wél heel lekker is. En ja, ik moet toegeven dat dit natuurlijk veel makkelijker is dan zelf je pesto klaar maken (wat ook niet moeilijk is..).

Nodig voor één persoon: 1 zalmfilet – 2 eetlepels groene pesto – 2 grote eetlepels mascarpone – 1 eetlepel pijnboompitten – een plukje rucola – verse spaghetti

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.