Studentenrecept: Griekse wraps

08-05-2015 17:26

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Goedemiddag allemaal! Het is vandaag vrijdag en dat is mijn nieuwe part-timedag en dus mijn nieuwe blogdag. En dat betekent dat mijn video’s niet meer op donderdag online komen, maar op vrijdag. Is dat erg? Helemaaaaal niet. Of wel? Nee.

Gisteravond had ik zin om heel lekker te eten maar ik had gewoon even geen inspiratie. Kan gebeuren als je al bijna 4 jaar recepten verzint. Maar gelukkig heb ik inmiddels een huge ass facebookpagina waarop ik gewoon jullie om inspiratie kan vragen. En dat deed ik. En jullie reageerden. Massáál, hahaha. Ik hoef de komende -even kijken hoor- 74 dagen zelf geen recepten te verzinnen. Maar dat doe ik natuurlijk wel ;). Maar er stonden echt een aantal hele goede tips tussen, waaronder de tip van Wendy om Griekse wraps te maken. Wat een goed idee! En dus ging ik aan de slag.

Nodig voor één persoon: 3 eetlepels Griekse yoghurt – 10 cm komkommer – 3 plakken kipfilet a la minute (gewoon rauw dus nog) – 15 snoeptomaatjes – wat zwarte olijven uit de pot – beetje fetakaas – 1 teen knoflook (pfoe, ik proef deze de morning after nog steeds #zullenwedaten?) – 3 wraps

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.