Weekendagenda, dit moet je komend weekend doen

04-06-2015 15:12

Al plannen voor dit weekend? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Kunnen we ons voorstellen. ThePostOnline zet ook deze week weer fijne evenementjes voor je op een rij in de weekendagenda.

Vrijdag 5 juni

Nijmegen
Zaterdag 6 juni barst in Nijmegen het rock- en metalfestival Fortarock los. Daarvoor kun je in Doornroosje alvast even warmdraaien met scheurende gitaren en ruige mannen en vrouwen met lang haar en tatoeages. Tot zover de vooroordelen, hier een lijstje met alle bands die je kunt gaan horen.

Deventer
Bij The Limboos zou je denken dat ze uit Limburg komen, maar niets is minder waar! Ze komen uit Madrid en zijn in Nederland om voor je te spelen in Burgerweeshuis. Nog geen jaar oud maakt de band fijne exotische R&B, geheel op eigen wijze. Op z’n minst de moeite om eens te checken.

Zaterdag 6 juni

Groningen
In het Groningse Ebbingekwartier kun je dit weekend genieten van de meest culinaire hoogstandjes. Het is namelijk niet zo dat Amsterdam patent heeft op foodfestivals. Ook in Groningen kun je dit weekend gewoon je ontbijt, lunch, diner en snacks halen bij een foodtruck.

Utrecht
Een verkleedkist, vieze hitjes, foute optredens, mooie mensen, karaoke, dat is de omschrijving van Bonte Avond. Een bonte avond is het. Laat je schaamte thuis en neem je vrienden mee, dit wordt de feestavond van je leven.

Zondag 7 juni

Bloemendaal
James Vincent McMorrow verkocht al heel wat shows uit in Nederland. In openluchttheater Caprera te Bloemendaal speelt hij zondag en daar zijn nog kaarten voor. Prachtmuziek. Wat ons betreft je aanrader voor de zondag.

Amsterdam
In Amsterdam presenteert Blue Crime vanavond de nieuwe cd. En dat doen ze niet alleen, ze worden vergezeld door Slumberland, Doomsquad en DJ Rockout. Ze komen net terug van een tour in onder andere Polen en Duitsland en zijn vanavond in Amsterdam te vinden voor de presentatie.

Betere plannen of tips voor volgende week? De reacties zijn geopend. Verder doen we natuurlijk ook aan Facebook, Twitter en mail als je tips hebt voor volgende week.

Beeld: Shutterstock