Binnenland

Vrouw doodgeschoten bij schietpartij in Hoofddorp

22-06-2015 20:22

In Hoofddorp is maandag een dode gevallen bij een schietpartij. Dat gebeurde in de Sjoukje Dijkstralaan, aldus een woordvoerder van de politie.

De politie is op zoek naar een zilvergrijze Audi Cabrio met een zwart dak. In die auto is de dader (of zijn de daders) weggereden.

Het slachtoffer is een vrouw, zo wisten getuigen al te melden en bevestigt nu ook de politie tegenover RTNH. Ze werd bij een filiaal van Domino’s neergeschoten; een medewerker van de pizzeria heeft de schietpartij zien gebeuren en wordt momenteel gehoord door de politie, zo weet RTV Noord Holland. De gedode vrouw zou eigenaresse zijn van een nagelstudio en van Heemstede naar Hoofddorp zijn verhuisd vanwege bedreigingen aan het adres van haar en haar dochter, zo vernam de zender uit bronnen rondom het slachtoffer.

Update 23-06:
De 34-jarige verdachte van een fatale schietpartij in Hoofddorp heeft zich dinsdag bij de politie gemeld. De politie meldt dat het gaat om een inwoner van Zaandam. De politie was sinds maandagavond op zoek naar hem.

(TPO/ANP)