BITS – Gamenieuws: Rocket League en Transformers: Devastation

10-07-2015 16:11

Ook op gamegebied slaat de komkommertijd toe, maar hier vind je geen kamspin! Wel Transformers: Devastation en Rocket League. Fijn weekend!

Transformers: Devastation

Normaal gesproken rollen we hier met onze ogen om de vervelende ‘nostalgie-industrie’. “Oh ja, vet handig: de Turtles/Transformers/Terminator/Jurassic Park, etc. kennen de mensen nog van vroeger, dus dat brengt geheid geld in het laatje.”

Ze hebben nog gelijk ook! Deze keer maken we zelf een uitzondering, voor Transformers: Devastation. Niet alleen ziet deze actiegame er precíes zo uit als de tekenfilms die we vroeger keken; het spel wordt gemaakt door Platinum Games. Deze studio ken je misschien wel van spetterende vechtspellen als Mad World, Bayonetta en Vanquish.

De game verschijnt eind dit jaar voor de pc, Playstation 3 en 4 en de Xbox 360/One.

Rocket League

Het voetballen ligt grotendeels stil, maar deze week verscheen er een alleraardigst spelletje dat er een beetje op lijkt. In Rocket League bestuur je pijlsnelle racewagens, die een voetbalachtige sport beoefenen. Beuk de bal (en elkaar!) tot je een ons weegt!

Erg cool! Het spel is op dit moment beschikbaar voor de Playstation 4 en pc. Er zit wel een bug in de Playstation-versie, waardoor je spelcomputer oververhit kan raken, dus wacht liever even tot deze verwijderd is! Geen enkel spel is het waard om je console te verpesten!

Rocket League kost €19,99 – Hier vind je de game op Steam.

Starcraft-huisvlijt

In eerste instantie ziet deze Lego-Starcraft-battle er misschien niet zo indrukwekkend uit. Het panorama gaat echter maar dóór en dóór!

Foto’s en informatie over de bouwers (die er drie jaar over deden!) vind je hier op Flickr. Petje af!

Dus je partner vraagt of de spelcomputer uit kan. Wat doe je?

Normaal gesproken stop je met gamen als je partner of familie daar om vraagt, maar een Duitse man had daar toch andere ideeën over. Toen zijn vriendin op een avond terugkwam van haar werk, vroeg ze of hij wilde stoppen met Xboxen. Dus ehm… gooide hij een verdovend middel in haar thee.

BITS_CREEP

De vrouw sliep vervolgens tot het middaguur, en viel daarna op weg naar haar baan bijna in slaap achter het stuur. De man kreeg een boete van €500,- vanwege het aanbrengen van letsel. De twee zijn inmiddels niet meer bij elkaar; kan hij lekker zo lang gamen als hij wil, forever alone!

Wil je – om wat voor reden dan ook – contact opnemen met Bits? Stuur een mailtje naar [email protected], of volg op Bits op Twitter: ‘@Bitspost’.