ThePostOnline

Mensen met een mening: woensdag 22 juli

22-07-2015 21:37

Een Man met een Mening
Man met een Mening, bron: Mauro Lima / Unsplash

“Mijn collega’s en ik moeten oppassen voor de valkuil van emotionele ontboezemingen. Wij laten ons niet verleiden tot ongepaste bewoordingen in (sociale) media. Wij vermijden generalisaties over de rechtspraak in ons land. Zulke uitlatingen zijn onjuist, misplaatst en brengen ons niet verder.Het is aan ons om escalatie te voorkomen door het hoofd koel en het gezond verstand erbij te houden.”

“Het vonnis waarbij een agent tot twee jaar is veroordeeld heeft intern heftige emoties heeft losgemaakt. Het voedt bij velen de frustraties over gebrek aan erkenning en over het vertekende beeld dat (sociale) media al te vaak van ons werk en onze mentaliteit schetsen.De reacties van collega’s op intranet spreken boekdelen.”

“Ik beloof tot de juridische bodem te gaan. Indien nodig tot aan de hamerslag van de Hoge Raad.”

Politiebaas Gerard Bouman heeft weer een mening. Als dat geen woedende column van Sidney Smeets wordt. Dat kwam hem op een woedende tweet van Sidney Smeets te staan.

 

Professionele aandachtsdame van lichte zeden Heleen van Royen wordt op de neus getikt. Met een hamer.

 

Droste-effect bij grachtengordelinteelt: regisseur en Theaterschool-docent Ruut Weissman ligt onder vuur wegens vermeend machtsmisbruik en relaties met studentes. Johan Fretz, vriendje van Weissman, neemt het voor hem op en Diederik Ebbinge (wie? Die dikke van de Vliegende Panters, cabaret uit 1996) neemt het weer voor Fretz op. Welkom bij fapclub In den rustenden Reservaatbewoner.