Gezocht: Cult-recensenten (M/V) voor boeken, CD’s, DVD’s, concerten, toneel, kunst, films und so weiter

28-10-2015 12:40

Update: wegens handig voor de organisatie van de vele vrijwilligers gebruiken wij een besloten Facebookgroep. Je kunt je dus alleen nog aanmelden als je een facebook-account hebt, of bereid bent deze aan te maken.

 

Wij van TPO-Cult krijgen dagelijks veel post van schrijvers, uitgevers, filmmakers, muzikanten, platenpluggers, distributeurs, kunstenaars en anderen die graag willen dat wij aandacht besteden aan hun kwaliteitscultuurproduct. Vinden wij prima.

Daar hebben we dan wel enthousiaste mensen voor nodig.

En dat ben jij! Want jij gaat graag (gratis) naar concerten, festivals, musea en films en je leest graag (gratis) boeken, kijkt dvd’s en luistert CD’s en MP3’s.

De enige voorwaarde is dat je een béétje kunt schrijven, een béétje kritische kijk hebt op Kunst en Cultuur (ruim genomen, van experimenteel totaaltheater via poëzie en Pinkpop tot Xbox-game*), en dat je bereid bent dit vrijwillig voor ons te doen.

Verder stellen we geen eisen wat betreft leeftijd, geslacht, opleiding, politieke voorkeur, uiterlijk, religie, huidskleur, seksuele voorkeur, arbeidsverleden of voorliefde voor Hele Rare Cultdingen.

Handig is het als je in Amsterdam woont, of daar makkelijk kunt komen, zodat je de boeken en CD’s op de redactie kunt afhalen.

 

Aanmelden kan via: [email protected].

Meer info via @ingelisedevries want die heeft daar verstand van.

 

We zien je mail graag verschijnen!

 

* = Alles is mogelijk. Van muzikanten interviewen tot zelf docu’s draaien. We zijn altijd blij met een goed idee voor onze Cult-sectie!